Vabilo EUSA na delavnico iFlipp o vodstvenih sposobnostih v športu

Spoštovani,

 

Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut vabita na delavnico v okviru projekta Innovating Football Leadership through Practice and Policy (iFlipp), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je povečati in izboljšati vodstvene sposobnosti žensk in predstavnic/predstavnikov etničnih manjšin v nogometu in ostalih športnih organizacijah.

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo podrobneje spoznati cilje in namene iFlipp projekta in jih zanimajo priložnosti in delo v športnih in drugih organizacijah. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev projekta, praktični del pa bo namenjen izmenjavi izkušenj udeleženk in udeležencev, razbijanju stereotipov in analizi primerov. Svoje izkušnje bodo z nami delile ženske, ki so po končani športni karieri poklicno pot nadaljevale v športnih organizacijah in klubih.

Naprošamo vas, da vabilo na delavnico posredujete vsem zainteresiranim in da na delavnico predlagate/nominirate osebo iz organizacije, ki bi jo delavnica zanimala.

Delavnica bo potekala v četrtek, 10. junija, 2021, med 10:00 – 15:00 v Ljubljani. Točna lokacija bo sporočena naknadno in bo potekala v skladu z navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19. V primeru večjega poslabšanja epidemičnih razmer bo potekala virtualno, sicer pa v živo.

Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca http://bit.ly/iflipp-workshop in sicer do petka, 28. maja. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije glede delavnice.

Več informacij o projektu lahko najdete na www.eusa.eu/projects/iflipp.

 

Športni pozdrav,

 

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez