Kampanja “1000 žog za 1000 otrok”: prijave, sodelovanje ob širjenju sporočil kampanje…

Spoštovani,

V SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije bomo v juniju 2021 (prevzem: od 15. junija dalje), skupaj s številnimi partnerji (osrednji partnerji: Hervis, Mastercard, Telekom Slovenije in MB GRIP), z novo športno žogo razveselili kar 1000 slovenskih otrok! Kampanja je namenjena prav vsem otrokom, ki so stari med 3 in 16 let ter obožujejo ta neprecenljiv kos okroglega usnja!

 

Pohitite s prijavo svojega otroka ali otroka iz bližine / soseščine (sorodnik, prijatelj, sosed…) ter mu pomagajte uresničiti svoje športne sanje!

Kako do nove športne žoge?

Skupaj z otrokom že danes izpolnite spletni obrazec na www.zoga.si ter le tako bo otroka po 15. juniju 2021 na izbranem prevzemnem mestu pričakala povsem nova športna žoga po lastni izbiri (nogometna, košarkarska, odbojkarska, rokometna ali vaterpolo žoga).

S kampanjo želimo skupaj s partnerji poudariti vrednost žoge za otrokov razvoj, obenem pa 1000 slovenskih otrok z žogo nagraditi za neizmeren trud, ki so ga letos vložili v precej neobičajno in s COVID-19 zaznamovano šolsko leto. Prav tako nova športna žoga predstavlja izjemen motiv za športno, sproščeno in igrivo preživljanje poletnih počitnic!

Želite tudi sami pomagati širiti sporočilo kampanje 1000 žog za 1000 otrok?

V veliko čast nam bo, če boste tudi v vašem okolju pomagali širiti sporočilo kampanje 1000 žog za 1000 otrok ter morda s tem obenem poskrbeli za srečo otrok iz vaše bližine, ki bodo tudi sami med prejemniki povsem nove športne žoge! Na spletnem mestu https://sportforum.si/promocijakampanje/ najdete nekaj kratkih tekstov, ki naj bodo v pomoč ob širjenju sporočil kampanje skozi vaše komunikacijske kanale!

Za vse dodatne informacije o kampanji 1000 žog za 1000 otrok smo vam z veseljem na voljo,

Z vsem spoštovanjem,

 Matevž Brec, vodja projekta “1000 žog za 1000 otrok”

Društvo za promocijo športa Slovenije, Telefon: +386 (0)51 262 407, E-pošta: info@zoga.si, WWW: http://www.zoga.si